Openingstijden

Telefonische bereikbaarheid
Huisartsenpraktijk Zonneoord is via de telefoon de gehele dag bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer 070- 3214567. Tussen 16.00 uur tot 17.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

De medewerkers van huisartsenpraktijk Zonneoord doen er alles aan u zo snel mogelijk te woord te staan. Helaas kan er op drukke momenten een wachttijd ontstaan. In dit geval is er de optie om uw telefoonnummer in te spreken (optie 3, #). U zal dan binnen 3 uur door een van onze medewerkers worden teruggebeld.

Indien u zéér dringend medische hulp nodig hebt en de praktijklijn is bezet, belt u dan het spoednummer 070-3598620. Dit nummer is niet bedoeld voor het maken van afspraken of het aanvragen van medicijnen!

Buiten de bovengenoemde uren wordt u doorverbonden met de dienstdoende arts of wordt u doorverwezen naar de SMASH telefoon 070-3469669.

Voor het aanvragen van herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week bellen met  070-4400505 of per e-mail.


Afspraken maken
Om lange wachttijden te voorkomen, werken de artsen van Huisartsenpraktijk Zonneoord alleen op afspraak.

Afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag maken van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Heeft u meerdere problemen of denkt u dat u aan tien minuten niet voldoende zal hebben, geef dit dan aan. De assistente kan dan extra tijd voor u reserveren in het spreekuur.

Ook als u met meerdere mensen op het spreekuur wilt komen kunt u dit het best aangeven als u een afspraak maakt.  Wanneer u een afspraak niet na kunt komen, belt u die dan tijdig af!


Openingstijden lab
Dagelijks komen er medewerkers van Lab West in het Zonneoord bloedprikken. U kan met uw lab formullier terecht elke werkdag tussen 8.30 uur en 09.45 uur.


Afwezigheid van uw dokter
Indien uw huisarts afwezig is, nemen andere huisartsen uit de Zonneoord-praktijk waar.