Bereikbaarheid van de praktijk

Adres: Zonneoord 288 H, 2544 KM, Den Haag

Huisartsenpraktijk Zonneoord is centraal in de wijk gevestigd en dus goed bereikbaar te voet of met de fiets.
Ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar:

Vier ochtenden in de week bieden de huisartsen spreekuur aan op locatie Schrijnwerkersgaarde, naast het verzorgingshuis Carel van den Oever, adres Schrijnwerkersgaarde 5, 2542 TP, Den Haag.

Drie dagen per week houdt huisarts Goense spreekuur op locatie Waldeck, adres Alphons Diepenbrockhof 36, 2551 KG, Den Haag 

Tram

De tramlijnen 6 en 9 hebben haltes in de onmiddellijke nabijheid van de praktijk. Lijn 6 heeft een halte op de Meppelweg (de halte Bouwlustlaan of Beresteinlaan) en lijn 9 heeft een halte op de Melis Stokelaan (de halte Beresteinlaan).

Rond het gebouw is voldoende parkeergelegenheid. Wij verzoeken u om op ons parkeerterrein alleen in de vakken te parkeren. Mocht er op de parkeerplaats geen ruimte meer zijn, parkeer dan in de straten rond onze praktijk.

De huisartsenpraktijk is gevestigd op de eerste etage. Een lift is aanwezig waardoor de eerste etage toegankelijk is voor rollators, rolstoelen en zelfs scootmobielen. Hoewel deze laatste niet tot in de spreekkamers kunnen worden gereden.